THOMAS ANDERS and the MODERN TALKING band

27 septembrie, ora 20:00 | Sala Polivalentă, Cluj-Napoca

thomas anders

 

Informații Importante

thomas anders

  • 89 de lei + taxe – bilet PARTY ZONE (în picioare, pe toată suprafața terenului de joc)
  • 99 lei + taxe – bilet STANDARD SEAT (pe scaune)

Observație: Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

 

Thomas Anders, solist al binecunoscutei formații Modern Talking, va susține un show live cu toate hiturile trupei în 27 septembrie, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Thomas Anders and the Modern Talking band susțin concerte sold out în întreaga lume.

Thomas Anders a avut un uriaș succes mondial ca membru al formației germane Modern Talking, cunoscută pentru hituri precum "You're My Heart, You're My Soul", "Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie", "No Face, No Name, No Number","You Can Win If You Want", "Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)", "Geronimo's Cadillac", "Sexy, Sexy Lover", "Only Love can Break Your Heart", "The Last Exit to Brooklyn" și "Jet Airliner". Spectactorii vor avea ocazia să asculte live toate aceste melodii.

Trupa pop Modern Talking a făcut senzație în anii ’80-’90, iar single-urile menționate au fost prezente în topuri, au umplut săli de concerte și au animat discoteci în toate țările europene. De altfel, "You're my heart, you're my soul" a fost, în 1984, pe primul loc în topurile muzicale din 35 de țări.

Modern Talking a definit cu adevărat istoria muzicală de după 1980. Trupa a vândut peste 75 milioane de exemplare ale albumelor în numai trei ani, 150 de milioane de exemplare în întreaga carieră și a devenit o adevărată legendă care este vie de decenii intregi.

Șarmantul Thomas Anders, supranumit "the gentleman of music", împreună cu Modern Talking band, sunt foarte activi din punct de vedere muzical și susțin concerte sold out în fața fanilor din întreaga lume, fie ei din Chicago, Praga, Varșovia sau Sankt Petersburg.

 

 

 

PARTENERI PRINCIPALI

 

PARTENERI

 

PARTENERI MEDIA